View-Master Lumea virtuală - Pachet starter

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pregăteşte-te pentru un nou nivel de realitate, cu pachetul starter View-Master Lumea virtuală! Cu pachetul starter completat cu pachetele de experienţă, te aşteaptă experienţe specială de 360 grade, ale realităţii virtuală şi augmentată!
Ca să intri în această lume minunată, vei avea nevoie de 3 lucruri: de un ochelari View-Master, un pachet de experienţă şi de smartpohnul tău compatibil! Dacă le ai pe toate, te separă doar câţiva paşi simpli de lumea virtuală!
Descarcă aplicaţia pe smartphone, scoate cardul de activare din pachet, citeşte cardul şi poată să înceapă distracţia virtuală. Ridică ochelarii şi uită-te la discuri! Deasupra discurilor vor apărea imagini 3D! Acesta este realitate augmentată. Fiecare disc ascunde experienţă diferită. Alege un obiect, trage maneta şi te trezeşti într-o lume de 360 grade, care te înconjoară complet! Uită-te la stânga, dreapta, în sus sau în jos, atracţii te aşteaptă pretutindeni! În timp ce te uiţi la atracţiile din lumea de 360 de grade, dacă doreşti informaţii suplimentare, înregistrări sau mini-jocuri, trage maneta când eşti asupra obiectului interesat!
Acesta este o modalitate superbă de învăţare! Descoperă lumea întreagă cu View-Master!
Produsul funcţionează cu smartphone compatibil. View-Master Lumea virtuală funcţionează cel mai bine cu următoarele smartphone-uri (nu face parte din produs):
- iPhone 6s
- iPhone 6s plus
- iPhone 6 plus
- iPhone 6
- iPhone 5s, iPhone 5c*, iPhone 5*
- iOS 8.3 vagy újabb
- Samsung Galaxy S6
- Samsung Galaxy S5
- Samsung Galaxy S4
- Samsung Galaxy Note 4
- Motorola Moto X (2014)
- Motorola Droid Turbo
- LG G4
- LG G3
- HTC One
- Nexus 6
- Nexus 5

Menţiune: View-Master Lumea virtuală poate funcţiona cu smartphone-uri mai noi, cu display de 5-6-inch cu sistem Android- şi iOS, care nu sunt incluse în lista de mai sus.

*Este posibil, ca aplicaţiile View-Master Lumea virtuală nu sunt optimizate pentru iPhone 5 sau iPhone 5c.

Pachetul starter şi pachetele de experienţă sunt disponibile separat!
Dimensiuni de ambalare: 15 x 13 x 24 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?