7 Minuni: Cele șapte minuni ale Antichității - joc de societate în lb. maghiară

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cu ajutorul jocului de societate 7 Minuni: Cele șapte minuni ale Antichității, acum poți experimenta funcționarea unui oraș-stat străvechi pe propria ta piele, începând de la bază, astfel vei avea nevoie de toate simțurile tale strategice pentru a avansa de la cărămidă la cărămidă.

Cu jocul poți învăța despre particularitățile orașelor antice, și poți deveni parte a istoriei prin preluarea controlului asupra metropolelor fostelor civilizații. Fiind un lider bun, va trebui să ai grijă de tot! Extrageți materiile prime care se aflu adânc în pământ, deschideți mine, construiți drumuri, clădiri noi, dezvoltați relații comerciale și creșteți la niveluri din ce în ce mai înalte, dar aveți grijă, cu cât deciziile luate sunt din ce în ce mai îndrăznețe, cu atât mai mult veți solicita răbdarea rivalilor tăi, ceea ce poate duce la un război uriaș.

Urmăriți întotdeauna cu atenție indicatorul de conflict, dezvoltați-vă simțurile diplomatice, înființați-vă propria armată și, pe măsură ce noi epoci sau niveluri se deschid înaintea voastră, construiți una dintre cele șapte minuni ale lumii, astfel încât posteritatea să vă amintească pentru totdeauna.

7 Minuni: Cele șapte minuni ale Antichității este un joc de societate de strategie care îi învață atât pe tineri, cât și pe cei mari să-și exercite autodisciplina, să supravegheze mai multe lucruri în paralel, luând decizii responsabile, învățând istoria antică în timp ce se joacă.

Accesorii: 7 table cu șapte minuni, 7 cărți care înfățișează minunile, 49 de cărți de perioada I, 49 de cărți de perioada a II-a, 50 de cărți de perioada a III-a, 46 de jetoane de conflict, 24 de monede de valoare 3, 46 de medalii de valoare 1, 1 carnet de punctaj, 1 caiet de reguli, 2 cărți pentru jocul de două persoane

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?