Antemergător leu cu centru de activităţi şi maşinuţă fără pedale

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Antemergătorul leu cu centru de activităţi şi maşinuţă fără pedale promite multe clipe distractive pentru cei mici, în timp ce vor dezvolta o mulțime de abilități. Botul leului drăguţ este un buton care luminează, şi dacă este apăsat de copilaş, atunci începe să redă muzică. Poate să alege dintre 3 moduri diferite, melodii variate de sărituri, instrumente muzicale plăcute sau muzică frumoasă. Leul poate fi utilizat ca antemergător sau ca maşinuţă fără pedale. Mulţimea de jocuri de pe antemergător dezvolt excelent abilităţile copilaşului. Inele colorate, claxon, telefon cu butoane, disc rotativ, fluture care poate fi glisat, şi pagini care pot fi răsfoit. Toate acestea ajut la dezvoltarea abilităților de prindere, abilități de coordonare a ochilor și mâinilor, dezvoltă gândirea și ajut la dezvoltarea musculară. Jocul încurajează pe copii să gândească și să se miște, deci este distractiv și extrem de util. Pentru siguranță, este disponibil și un controler de viteză, cu două moduri opționale. Pentru începători, frâna poate fi activată, acesta va menține roata şi va încetini vehiculul în timpul utilizării. Copiii mai curajoși și progresiști vor fi ajutaţi de antemergător la mișcarea în propriului ritm natural. Jocul necesită 3 buc. baterii de tip AAA, care nu sunt incluse în pachet. Dimensiuni de ambalare: 43 x 19 x 54 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?