Aqua Marina: Coral Touring Set iSUP - 350 cm

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Aqua Marina Coral Touring iSUP este cea mai colorată placă a anului 2021. Acesta este conceput în primul rând pentru femei și concurenți de sex feminin. Designul său unic de culoare iese în evidență peste tot.

Prin combinarea tehnologiilor de sudare HF și Drop Stitch Light Technology, Coral a devenit o placă ușoară, fără a compromite rigiditatea. Placa de 9.6 kg poate fi transportat cu ușurință cu inelele-D adăugate la șina de pe cureaua de umăr. Echipament sportiv durabil, stabil și de înaltă calitate.
Scaunul nu este inclus.





Lungime: 350 cm
Lățime: 79 cm
Grosime: 15 cm
Greutate: 9,6 kg
Capacitate maximă: 130 kg
Presiune maximă: 15 psi
Volum: 328 litri

Dacă placa NU este pe apă, nu trebui lăsată la soare, acesta trebuie depozitată numai la umbră! Presiunea din placă crește la soare și nu este răcit din partea de jos, astfel când este gonflată, se generează suprapresiune și echipamentul sportiv poate deforma.

Accesorii: SUP, padelă, kit de reparații, geantă de transport, pompă.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?