Ars Una: Lovely Day Ghiozdan cu închidere magnetică

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fiecare fetiță va fi fericită să înceapă școala cu acest ghiozdan decorat cu o schemă de culori cu adevărat fetișcană și o grafică drăguță de vulpe. Ghiozdanul Ars Una are un spate căptușit, ergonomic, potrivit pentru coloana vertebrală a elevilor de clasa I-a pentru a dezvolta și a menține o postură sănătoasă. Bretelele moi ale ghiozdanului pot fi reglate în mai multe puncte, datorită cărora geanta poate fi ajustată complet la înălțimea și forma corpului a copilului. Toată suprafața spatelui acestuia se potrivește spatelui copilului, ușurând astfel coloana vertebrală. Cu ghiozdanul de Ars Una se poate obține o sarcină proporțională asupra mușchilor umărului și spatelui, datorită căreia este sănătos și confortabil de purtat pentru copii. Datorită structurii sale de menținere a formei și materialelor de calitate premium, este extrem de durabilă și nu trebuie să cumpărați o geantă nouă în fiecare an.
Este echipat cu elemente reflectorizante pe o suprafață mare, precum și câte 1 buzunar cu fermoar pe părțile laterale pentru depozitarea sticlelor de apa. Catarama sa magnetica Fidlock este ușor de folosit, materialul este hidrofug, iar în interior exista 1 compartiment cu despărțitor textil și buzunar cu fermoar.

Greutate: ușoară, doar 1,1 kg
Capacitate: până la 12 kg
Volum: 18 l
Dimensiuni: 33 x 41 x 24 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?