Baby&Co Design: Set leagăn - gri

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Leagănele Baby&Co sunt pătuțuri pentru bebeluși certificate GOTS, realizate din materiale prietenoase pentru copii, care ajută bebelușii să adoarmă și asigură un somn de calitate și odihnitor.

Arcul și motorul din set, dezvoltate special pentru acest produs, vă permit să mutați alte leagăne. Diferitele sale etape nu sunt adaptate doar la greutăți diferite, deoarece fiecare copil preferă un tip diferit de rezistență. Butonul de temporizare vă permite să setați 3 programe, cu durate de 30, 60 și 120 de minute.
Pentru legănatul seara și pentru bebelușii care preferă luminozitatea, există și un LED cu lumină caldă în motor, care poate fi pornit și oprit separat.
Potrivit pentru bebeluși și copii mici de până la 15 kg.

Părțile leagănului pentru copii pot fi spălate manual la 40°C. Salteaua nu se poate spăla la mașină și trebuie aerisită o dată pe lună la aer curat.

Leagănul pentru bebeluși este recomandat în primul rând pentru copiii cu vârsta de până la 0-7 luni, după care poate fi utilizat cu SUPRAVEGHEREA PĂRINȚILOR pentru copiii care pot sta jos, în genunchi sau se pot ridica singuri în mod independent!

Conținutul setului:
- 1 leagăn pentru bebeluși (1 hamac certificat GOTS din bumbac 100% organic, 1 saltea certificată GOTS în husă din bumbac 100% organic, 1 "sac" din bumbac organic certificat GOTS din bumbac 100% organic, 1 bară transversală din nuc, 1 arc cu cârlig pivotant, curea de siguranță și husă din bumbac 100% organic).
- 1 motor de legănat, (1 motor de legănat, 1 cablu de încărcare USB, 1 adaptor de rețea)

Dimensiuni leagăn: 90 x 32 x 100 cm
Capacitate maximă de încărcare: 15 kg
Dimensiunile ambalajului: 30 x 47 x 20 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?