Băieți din Budapesta - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Băieți din Budapesta este un joc cooperativ special, care are o temă specială: jocul aduce la viață evenimentele reale, este completat de fotografii reale făcute în timpul revoluției. Jocul se bazează pe regulile jocului de masă Days Of Ire și poate fi jucată în trei moduri de joc:
- Opușii
În acest mod de joc, trei părți se opun reciproc: sovieticii, revoluționarii și ÁVH. Procesul jocului începe pe 23 octombrie și durează până pe 29 octombrie. În aceste zile, diferite evenimente influențează evenimentele din care scopul este de a scoate cel mai bun rezultat posibil.
- Camarazii
În modul camarazi, revoluționarii și ÁVH se luptă între ei. La începutul fiecărei runde, există o fază Cronică în care putem auzi despre sprijinul internațional, noutățile și evenimentele care influențează rezultatul revoluției. La fel ca în modul anterior, jocul se desfășoară din 23 până la 29 octombrie.
- Răsculații
Modul Răsculații este practic o versiune simplificată a modului Camarazii pentru cei care acum fac conștiință cu joc. Luptând împreună, scopul lor este să câștige revoluția, dar aici nu trebuie să țină cont de evenimentele internaționale.

Accesorii: 1 tablă de joc, 3 pietre de sticlă, 2 zaruri, 4 figurine revoluționari, 4 suporturi din plastic, 3 reguli de joc, 105 cartonașe și marcatori, 42 titluri ziare, 33 cărți evenimente, 8 cărți ÁVH, 38 cărți revoluționari, 14 cărți cronică, 4 cărți lideri revoluționari

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?