Bakugan: Hydranoid x Krakelios Baku-clip - suport Bakugan

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Luptă oriunde cu ajutorul suportului Bakugan Baku! Acest mic accesoriu Bakugan este instrumentul perfect pentru a stoca tot ce ai nevoie pentru o bătălie. Pe baza combinațiilor de culori Faction Fusion, fiecare suport Baku (fiecare se vinde separat) conține un Bakugan multicolor diferit pe care nu vei găsi nicăieri altundeva. Faction Fusion Bakugan combină două fracții pentru a crea personaje complet noi, chiar mai puternice pentru colecția ta. Acești Bakugani combinați poartă culoarea ambelor fracții asupra lor, făcându-i să arate uimitor. Suportul poate stoca trei Bakugan și trei BakuCore, iar cartonașele de caractere și de abilități pot fi așezate în pe spate suportului. Poți pune două suporturi Baku împreună. Când ești gata de luptă, Bakugan se așază pe partea de sus a suportului Baku. Alege Bakuganul și rulează peste BakuCore pentru a debloca acțiunea Baku! Colectează toate suporturile Baku (fiecare se vinde separat) și pregătește-te pentru lupte, chiar și în deplasare. Suportul Bakugan Baku este un cadou minunat pentru sărbători sau zile de naștere pentru copii cu vârsta peste șase ani. Pot lu colecția oriunde în suportul Bakugan Baku!

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?