Bakugan: S3 Ultimate - Arena de Luptă Bakugan Matrix

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Luptă ca un adevărat campion în Arena de Luptă Bakugan Matrix! Arena conține un Bakugan Sharkatar unic, o suprafață de luptă solidă, de calitate, pereți îndoiți și o platformă pe care să îți ții Bakuganii până sunt gata să se rostogolească și să se lupte. Această arenă îți oferă experiența de luptă supremă! Matricea hexagonală imprimată pe suprafața arenei te ajută să poziționezi Baku-miezurile (două incluse) și să te bucuri de o bătălie palpitantă. Înfruntă-ți adversarii folosind Bakuganul Sharkatar unic ce se deschide direct și întră în Baku-acțiune rostogolindu-se chiar de pe una dintre rampele platformei de așteptare. Bătălia rămâne într-un singur loc datorită pereților înclinați ai Arenei care îți permit să lansezi atacuri epice! În plus, poți să adaugi un element nou în bătălie cu ajutorul Geoganilor (fiecare este vândut separat) - acești Bakugani misterioși au forme noi și transformări unice pentru și mai multă putere de luptă! Arena de Luptă Bakugan Matrix aduce la viață emoția luptei și duce toate bătăliile tale la un alt nivel!

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?