Barbie: Căsuță pentru păpuși, complet mobilat

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

V-ați muta în casa lui Barbie? Acum puteți obține cheia. Prin deschiderea căsuței portabile, veți obține un imperiu inspiratoare la povești, care nu este deloc mică, având o lățime de 60 cm, dotat cu bucătărie, dormitor, baie, piscină și accesorii realiste și vesele. Bucătăria are chiuvetă și aragaz ca să puteți găti și puteți lua masa confortabil pe blatul mic. Dormitorul are un pat extensibil pentru păpuși obosiți și un dulap unde puteți păstra hainele. Partea superioară a toaletei de baie poate fi pliată, piscina poate fi cu adevărat umplută cu apă - astfel puteți organiza o petrecere cu piscină, la care lămpile colorate de pe terasă pot adăuga iluminare de dispoziție. Vasele, locurile, păturile și plantele fac jocul și mai colorat. Există, de asemenea, accesorii care pot fi luate în mână și fixe pentru o curățare ușoară. Casa este ușor de depozitat și chiar transportată atunci când este pliată. Este un loc în care pot prinde viață povești variate și minunate în timp ce copii transformă casa într-un cămin pentru păpuși. Setul include casa și accesorii. Dimensiuni: 46 x 32 x 14 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?