Barbie: Chelsea Color Reveal - Păpușă surpriză cu accesorii - seria Party

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Barbie și Chelsea promit noi surprize! Seria Color Reveal de mare succes sosește cu o nouă tematică: Party! Ce păpușă se ascunde în pachet? Poate fi aflat doar după despachetarea și efectuarea procedurii amuzante.
Păpușă Chelsea care sosește într-o ținută plină de farmec, care evocă pietre prețioase, este garantată, dar aspectul fiecărei păpuși rămâne un mister până la dezvăluire. Joaca începe cu eliminarea benzii! O păpușă misterioasă Color Reveal de un roz-sclipitor și decorat cu model și patru pliculețe sunt ascunse în pachet. Tubul trebuie umplut cu apă caldă, apoi trebuie introdusă și învârtită. Apa devine roz și când păpușa este scos din tub, secretele ies la iveală! Fiecare păpușă este diferită: sunt de diferite culoare părul și nuanța pielii, sosesc într-un body și au picioare strălucitoare, dar setul ascunde multe surprize.
Plicurile includ o fustă sau pantaloni, o pereche de pantofi, o tiară sau o coroană și un accesoriu cu balon. Nu în ultimul rând, culoarea părului a păpușii poate fi schimbată cu apă rece. Îmbracă păpușa și poată să înceapă aventura fără sfârșit. Fiecare serie are o tematică unică, seria de petreceri este despre baloane, prăjituri glazurate, serpentine colorate și confeti. Păpușii sunt cu toții pregătiți pentru petrecere. Ambalajul poate fi locul de depozitare perfect pentru păpuși și accesoriile lor. Păpușile nu pot sta pe picioare fără sprijin. Culorile și decorațiunile pot diferi puțin de cele prezentate pe imagini
Dimensiunea ambalajului: 9 x 9 x 16 cm

Accesorii: 1 păpușă surpriză 6 accesorii surprize

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?