Barbie: Color Reveal Animăluțe de paști

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Seria Barbie Color Reveal a devenit preferatul copiilor, deoarece seturile combină păpuși superbe și accesorii elegante combinate cu puterea surprizei. Animăluțele de paști adaug drăgălășenie la toate acestea. Joaca începe cu despachetarea. Piesele din set sunt ascunse într-un ou decorat cu sigla colorată a lui Barbie. Una dintre cele patru pungi din interior ascunde un animăluț de companie Color Reveal. Care dintre ele vei putea dezvălui după ce vei pune apă caldă în fundul oului, și vei învârtiți creatura monocromă în acesta. Apa devine colorată și când scoți figurina, vei afla care dintre ele a ajuns la tine. Distracția nu se termină aici. Din celelalte pachete, ies trei accesorii surpriză - un pui, un coșuleț și o pereche de urechi care pot fi atașate de animăluțul de companie. Acestea din urmă sunt de diferite culori ne pot aminti de diferite animale, astfel din seturi pot fi combinate 20 de animăluțe. Partea a jocului cu schimbarea culorii poate fi repetat de câte ori dorești, trebuie doar apă rece ca gheața și apă caldă. Animăluțele de companie și accesoriile pot fi colectate, acestea sun compatibile și schimbate între ele, ceea ce promite joacă și mai distractivă. Setul include animalul de companie Barbie Color Reveal, trei accesorii și un suport pentru ouă de Paște.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?