Barbie Color Reveal: Ultimate Set de surprize

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cu păpușile Barbie Color Reveal, copii pot bucura de experiența de mega-surpriză. Un total de 25 de surprize îi așteaptă, dintre care 8 sunt magii de schimbă culorii repetabile, dar setul include două animale de companie, două seturi complete de haine și păpușa Barbie, cu care cei mici pot experimenta transformări de zi și de noapte. Pot experimenta transformări, cum ar fi o petrecere nocturnă pe plajă, un concert la parcul de distracții sau un cinematograf nocturn pentru câini. Joaca este cu adevărat variată de o mulțime de accesorii. Ambalarea face parte din distracție: joaca începe cu cele 15 pachete surpriză pe care copiii le scot prin spate. Apoi, trebuie să scoate tubul și să elimine banda pentru a începe distracția! În interior este o păpușă misterioasă Color Reval de culoare aurie sclipitoare. Tubul trebuie umplut cu apă caldă în care trebuie introdus păpușa și învârtit. Apa devine aurie, iar când păpușa este scoasă, secretele ies la iveală! Fiecare păpușă are o culoare diferită a părului, culoarea ochilor, tonul pielii și tricou decorat cu model, însă mai sunt câteva surprize în set. Din cele 15 pungi surpriză, apar două ținute complete, două peruci cu păr lung și schimbătoare de culoare, un burete mic și două animale de companie Color Reveal. Surprizele continuă aici. Animalele de companie trebuie, de asemenea, introduse în apă caldă și rotite pentru a-și dezvălui adevăratul aspect. Dacă toate surprizele ies la iveală, joaca poată să începe.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?