Barbie Fashionistas: Păpușă băiat în haină cu model camuflaj și verde neon într-un suport cu fermoar

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Păpușile băieți Barbie Fashionistas cu aspectul lor trendy și stilul individual sunt cu adevărat demne de numele lor. Fiecare păpușă băiat are haine și pantofi unici care fac jocul și mai versatil. Ambalajul roz cu fermoar, poate fi folosită pentru depozitarea accesoriilor păpușii, dar poate fi folosită și ca geantă de toaletă. Cu aceasta, seria Barbie Fashionista sărbătorește nu doar moda și diversitatea, ci și un viitor durabil. Păpușii cu aspect nou și ambalajele lor refolosibile încurajează pe copii să protejeze mediul înconjurător și să îl folosească în mod creativ. După colectarea păpușilor, accesoriile pot fi schimbate și variate, făcând povestirea și mai distractivă. Dimensiunile ambalajului: 33 x 12 x 6 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?