Barbie: Groom 'n Care - Set de joacă cu păpușă Barbie și cai

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Bucură de noi aventuri cu Barbie. Cu acest set fantastic, fiecare vis ecvestru se poate împlini. Alături de păpușă, setul include doi cai minunați și o mulțime de accesorii - inclusiv un jgheab, un duș și un padoc, unde Barbie poate îngriji și înfrumuseța caii ei preferați. Coama ambelor animale poate fi pieptănată și poate fi colorată în dungi cu ajutorul apei rece (dungile pot fi îndepărtate cu apă caldă.) Caii pot fi echipați cu accesorii. Cu agrafele-fluture pot fi decorate atât coama cailor, cât și părul frumos a păpușii Barbie, astfel calul și proprietarul se pot asemăna. Îngrijirea oferă jocuri de rol foarte distractive. Calul mișcă capul în sus și în jos când morcovul este ridicat la gură. Când totul este pregătit, Barbie poate urca în șaua calului mai mare, și poate porni la plimbare plină de bucurie. Cu setul de joacă, care cuprinde o păpușă, doi cai și peste 20 de accesorii, copii pot dezlănțui imaginație și pot bucura de joacă distractivă. Păpușa nu se oprește singur. Culorile și decorațiunile pot diferi puțin de cele prezentate pe imagini.
Dimensiunile ambalajului: 51 x 12 x 33 cm

Accesorii: 1 păpușă Barbie 2 figurine cai Peste 20 de accesorii

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?