Barbie: Jurassic World set îmbrăcăminte - 2 piese, piersică

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Barbie iubește moda și îi place să se îmbrace după cele mai noi tendințe. Cu seturile de haine disponibile separat, fetițele pot extinde garderoba păpușilor preferate. Acest pachet include un top de culoare piersică cu model dinozaur inspirat din Jurassic World, pantaloni scurt, curea cu model dinozaur și o șapcă. Combinând piesele, fetițele pot crea un stil cu adevărat unic păpușii Barbie. Hainele sunt de mărime universale, astfel sunt potrivite pentru majoritatea păpușilor Barbie. Păpușa se vinde separat.

Articolele individuale de îmbrăcăminte și accesorii pot fi variate liber. Diferite seturi de îmbrăcăminte sunt disponibile separat în magazinul nostru online.

Dimensiuni de ambalare: 11 x 19 x 2 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?