Barbie: Mini-set de joacă cu animăluțe - Grătar cu cățelușă

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Una dintre caracteristicile speciale ale seturilor de joacă Barbie este că acestea sunt pline de accesorii super-realiste. Deoarece acestea nu sunt niciodată suficiente, acum copii pot bucura de aceste mini-seturi de joacă cu animăluțe cu care vor putea juca separat sau pot integra printre seturile existente. Joaca în acest fel poate fi și mai interesantă, mai distractivă și mai variată. Fiecare set de joacă include cel puțin 8 accesorii și un animăluț drăguț. Copii pot alege între o masă de fotbal (funcțional), un grătar sau setul de căsuță pentru câini cu doi cățeluși. Designul elaborat a accesoriilor dă start jocului - și atunci când este vorba de joacă cu păpușile Barbie, își imaginează ce ar putea fi, iar acest lucru s-a dovedit a-și dezvolta relațiile sociale și empatia.
Seturile nu includ păpuși.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?