Barbie: Rulotă de vis

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Surprinde păpuşile tale Barbie cu această rulotă de vis. Fie că doresc să plece la o excursie scurtă, sau la o vacanţă lungă, rulota de vis va servi toate dorinţele. Acesta este echipat cu toate cele necesare pentru o călătorie confortabilă, începând de obiecte de uz până la încăperi utile. În cabina rulotei este loc pentru două păpuşi, iar în spate au la dispoziţie bucătărie, baie şi o cameră de zi, care poate fi modificat după cerinţe. Păpuşile pot sta la vorbă lângă masă pe cele două scaune confortabile, iar dacă vor să odihnească, atunci pot pune hamacurile pe cârligele de pe perete. Pot bucura de foc de tabără lângă rulotă, unde pot frige Marshmallow dacă vor. Ca călătoria să fie într-adevăr de vis, au la dispoziţie o piscină compactă şi mobilă, care promite o baie răcoritoare şi relaxantă. Setul include doar rulota, păpuşile sunt disponibile separat. Dimensiuni de ambalare: 32,5 x 59,5 x 22,5 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?