Barbie Space Discovery: Păpușă Stacie cu telescop

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Dacă vrei să fi astronaut, trebuie să înveți și să exersezi mult. Cu acest set, este mult mai distractiv decât obositor. În cel mai nou episod a seriei, te poți muta cu păpușa Stacie într-una din super camerele din centrul de instruire. Setul include cățelușul preferat al lui Stacie, un pat supraetajat confortabil (cu așternuturi cu model spațiu), un telescop mare, un scaun și peste 10 accesorii cu tematică spațială.
Patul supraetajat este multifuncțional - suprafața superioară poate fi extinsă, cea inferioară este excelentă pentru un birou - are și scaun și loc de depozitare. Cu telescopul, Stacie poate urmări îndelungat cerul și apoi poate revizui proiectul științific pe laptop - care, dacă este făcut bine, poate obține și medalia din set, jucând astfel experiența victoriei. Cu setul de abțibilduri pot fi decorate mobilierul camerei. Surpriza vine când luminile sunt stinse... deoarece abțibildurile strălucesc în întuneric! Aventurile pot fi jucate în mod realist cu accesoriile incluse: un laptop, un robot mic, un microscop, căști, accesorii pentru masă și un rucsac. Cămașa păpușii Stacie este decorat cu model spațiu se potrivește bine cu pantofii ei argintii sau cu papucii purtați în cameră. Setul include păpușa, cățelușul, patul supraetajat, binoclul, abțibilduri fluorescente și accesorii.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?