Barbie: Totally Hair Salon de coafură

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cu setul de joacă Salonul de coafură Barbie Totally Hair, fetițele pasionate de coafură pot crea coafuri la modă pentru păpușa din pachet. Setul conține tot ceea ce este echipamentul de bază unui salon de coafură: pe lângă masă care funcționează și ca scafă, exista uscător de păr, foarfece, elastice de păr de diferite culori, sticle de șampon și balsam, precum și bol pentru amestecare vopselei pentru vopsirea părului, abia așteaptă să fie folosit de viitorii coafori. Păpușa cu păr trendy cu șuviță, poartă haine și ghete la modă, iar membrele ei sunt mobile, astfel copii pot seta în diferite ipostaze. Culoarea părului a păpușii se schimbă sub influența apei calde. Păpușa nu se oprește singură.

Setul creează oportunitate pentru diferite jocuri de rol, în timpul cărora se dezvoltă imaginația, fantezia și creativitatea copiilor.
Culorile și decorațiunile pot diferi de cele prezentate în imagine.

Dimensiuni de ambalare: 33 x 33 x 9 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?