Belmil Classy Motor Speed Ghiozdan cu penar și sac de sport

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Setul Classy Motor Speed este alegerea perfectă pentru băieți - pachetul include un ghiozdan asortată, penar și sac de sport.

GHIOZDANUL:

Forma ergonomica și spatele căptușit și respirabil asigur ca presiunea asupra spatelui copiilor să fie minimă. Spatele bine căptușit și bretelele bine căptușite asigur o purtare confortabilă. Bretelele pot fi reglate în două puncte: sus și jos pentru o potrivire perfectă. Cureaua de piept reglabilă asigură distribuția optimă a sarcinii - acest lucru este deosebit de important atunci când mergeți cu bicicletă. Produs recomandat de specialiști și ortopezi.
Mânerul mare de pe partea superioară a genții oferă o prindere confortabilă, iar de cel mic poate fi agățat.

Fabricat din materiale de înaltă calitate, durabile și rezistente la apă, întărite pe toate laturile. Partea inferioară rezistentă, realizat din material plastic, crește stabilitatea, durabilitatea și menține interiorul ghiozdanului uscat chiar și pe vreme ploioasă.

Datorită compartimentelor interne spațioase, caietele și cărțile de toate dimensiunile se potrivesc confortabil în ghiozdan. Cele doua buzunare laterale elastice sunt perfecte pentru depozitarea sticlelor de apa (max. 0,7 litri) și a umbrelelor. În partea de sus a capacului interior a primit loc un orar. În buzunarul mic din față, copii pot depozita cu ușurință obiecte mai mici (chei, bloc notițe).

Materialele reflectorizante amplasate cu grijă asigură o bună vizibilitate pe toate părțile. Încuietoarea metalică puternică și ușor de închis are și o funcție reflectorizantă.

Producătorul oferă o garanție de 2 ani.

Greutatea ghiozdanului: 1150 grame
Volum: cca. 19 litri
Dimensiuni: 36 x 32 x 19 cm
Material: poliester impermeabil

Și cum se face o geantă Belmil? Ce garantează calitatea? O puteți vizualiza făcând click pe următorul link:
https://www.youtube.com/watch?v=k9HVy19CLGk

Comitetul de experți independenți (AGR) al Asociației Germane pentru Coloana vertebrală sănătoasă a examinat ghiozdanele marca Belmil produse în Europa (Serbia, Ada) și a primit certificatul de calitate „Testat și recomandat”. Această recunoaștere a calității oferă informații consumatorilor care caută produse prietenoase cu coloana vertebrală. Produsele premiate cu certificatul AGR trebuie să îndeplinească condiții foarte stricte, care au fost stabilite de medici și kinetoterapeuți independenți de diferite specialități. Pe baza certificării prestigioase, putem afirma că utilizarea modelelor de ghiozdane Belmil poate îmbunătăți starea coloanei vertebrale și a posturii corpului, aspect deosebit de important datorită dezvoltării oaselor și mușchilor copiilor noștri.

PENARUL:

Penarul de calitate are un singur nivel care se închide cu fermoar și este dotat cu două extensii pliabile. Acesta oferă destul loc pentru instrumentele de scris, care pot fi bine organizate sub benzile de cauciuc. Datorită acestui lucru, toate creioanele, pixurile, radierele, orarele au locul lor... Astfel instrumentele de scris și de papetărie nu se vor deteriora ușor, nu se ciocnesc, iar vârfurile nu se rup.
Dimensiunile penarului: 20,5 x 13 x 4 cm
Greutate: 145 grame

SACUL DE SPORT:

Are șnur în partea de sus. Este ușor și se potrivește într-un spațiu mic. Fabricat din material durabil și puternic.
Datorită compartimentului cu fermoar, împachetarea și organizarea este mai ușoară. Datorită părții din plasă, echipamentul de gimnastică poate ventila corespunzător.
Dimensiuni: 45 x 43 x 1 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?