Belmil: Easy Go Ghiozdan Troller - Graffiti

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ghiozdanul Troller Easy Go 2 în 1 cu model Graffiti, va fi un partener fidel în viața de zi cu zi, perfect pentru școală și călătorii. Copii pot transforma cu câteva mișcări simple, astfel nu vor fi nevoiți să poarte pe spate multe rechizite școlare - protejându-și coloana vertebrală.,

Lungimea mânerului rezistent din aluminiu poate fi reglată pe două înălțimi (70 cm și 96 cm). Setarea de 96 cm este convenabilă și pentru părinți. Întăriturile laterale, talpa dură, mânerul de calitate și roțile din silicon sporesc durabilitatea genții. Este realizat din materiale de înaltă calitate, rezistente și impermeabile.
Așa-numitele huse de roată protejează elevii de eventuala murdărie atunci când ghiozdanul este purtată pe spate. Spatele genții este bine căptușit pentru confort. Bretelele de umăr reglabile sunt, de asemenea, bine căptușite.

Datorită compartimentelor interne spațioase, caietele și cărțile de toate dimensiunile se potrivesc confortabil în geantă. Designul interior include si un suport pentru laptop pentru cele mai mari, iar buzunarele laterale sunt potrivite și pentru depozitarea sticlelor de apa.

Producătorul oferă garanție de 1 an.

Greutatea ghiozdanului: 1900 grame
Capacitate: cca. 25 litri
Material: poliester impermeabil

Și cum se face o geantă Belmil? Ce garantează calitatea? O puteți vizualiza făcând click pe următorul link:
https://www.youtube.com/watch?v=k9HVy19CLGk

Comitetul de experți independenți (AGR) al Asociației Germane pentru Coloana vertebrală sănătoasă a examinat ghiozdanele marca Belmil produse în Europa (Serbia, Ada) și a primit certificatul de calitate „Testat și recomandat”. Această recunoaștere a calității oferă informații consumatorilor care caută produse prietenoase cu coloana vertebrală. Produsele premiate cu certificatul AGR trebuie să îndeplinească condiții foarte stricte, care au fost stabilite de medici și kinetoterapeuți independenți de diferite specialități. Pe baza certificării prestigioase, putem afirma că utilizarea modelelor de ghiozdane Belmil poate îmbunătăți starea coloanei vertebrale și a posturii corpului, aspect deosebit de important datorită dezvoltării oaselor și mușchilor copiilor noștri.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?