Bere și pâine - joc de societate în limba maghiară

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Bere și pâine este un joc pentru doi jucători bazat pe utilizarea multifuncțională a cărților.
Designul inteligent al alternanței turelor adaugă o întorsătură interesantă interacțiunii dintre jucători, a tragerii cărților și a gestionării resurselor.

Două sate fondate pe terenurile fertile ale unei mănăstiri de mult timp păstrează tradiția duală de a fabrica bere și de a coace pâine. Deși împart atât terenul, cât și resursele, locuitorii lor continuă să concureze cu mândrie pentru a-și întrece reciproc produsele.
Jucătorii reprezintă locuitorii celor două sate. Există șase ani întregi - alternând ani de abundență și ani de penurie - pentru a coordona recoltarea și depozitarea materiilor prime necesare pentru fabricarea berii și coacerea pâinii, precum și vânzarea produselor în orașele învecinate și modernizarea instalațiilor. Pentru a învinge, însă, trebuie să menținem un echilibru între produsele de panificație și băutura spumoasă, deoarece la sfârșitul celui de-al șaselea an vom obține puncte doar pentru monedele colectate din marfa - bere sau pâine - care a generat cele mai mici venituri. Satul cu cel mai mare punctaj câștigă jocul

Două sate se întrec pentru a vedea care dintre ele se pricepe mai bine la fabricarea berii și la coacerea pâinii! Bere și pâine este un joc pentru doi jucători, făcut interesant prin gestionarea ingenioasă a cărților care pot fi folosite în mai multe moduri și prin designul inteligent al turelor alternante.

Dimensiunea cutiei este mică, așa că se potrivește de minune pe raft.
Durata medie de joc: 30 de minute

Dimensiunea cutiei: 20 x 20 x 4,5 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?