Boom Boom - Harry Potter, joc de societate în lb. maghiară

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Trefl Boom Boom este un joc de cărți de îndemânare pentru fanii Harry Potter! Poți colecta toate cărțile identice? Schimbă rapid cărțile pentru a avea 4 identice în mână și apasă clopotul. Ai reușit? Fii atent, ceilalți vânează aceleași cărți, prin urmare trebuie să fii rapid. Nu este magie, este doar atenție și viteză.

Scopul jocului: Creează pachetele de cărți în așa fel încât fiecare să fie alcătuit din 4 cărți identice.

Mod de joc: Așeză tabla pe o suprafață plană și așeză clopotul în orificiul decupat în centrul tablei. Împarte cărțile cu fața în jos în grămezi. Fiecare grămadă este format din 4 cărți. Ultimele 4 cărți așază-le cu fața în sus pe tablă, în așa fel ca toți jucătorii să le poată atinge.
• 2 jucători - 6 grămezi pe cap
• 3 jucători - 4 grămezi de persoană
• 4 jucători - 3 grămezi de persoană
Cel mai tânăr jucător apasă clopotul și începe jocul. Toată lumea joacă deodată. Fiecare jucător poate lua oricare dintre grămezile sale și poate schimba o carte cu oricare dintre ele pe tablă. Trebuie să acționați rapid, deoarece alți jucători pot vâna aceleași cărți.
• Puteți schimba pachetul în mână în orice moment.
• Deodată puteți avea un singur pachet de cărți în mână.
• Nu puteți schimba cărți între propriile grămezi sau cu grămezile adversarului.
• Când ați terminat cu prima grămadă, apăsați clopotul o dată.
• După fiecare grămadă pe care o finalizați, apăsați din nou clopotul.
• Prima persoană care își are toate grămezile va suna și va striga Boom-Boom! Aceasta încheie runda și jucătorul înscrie un punct.

Accesorii: 1 tablă de joc, 56 cărți de joc, un clopot, regulile jocului

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?