Buki: Culegător de gunoi pentru copii - 80 cm

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Este important să ne protejăm și să ne conservăm mediul înconjurător, deoarece este în interesul nostru comun să avem grijă, să protejăm și să conservăm natura. Cu penseta culegătoare de gunoaie Buki, copiii pot curăța mediul înconjurător în timpul plimbărilor și excursiilor. Datorită capului pivotant al pensetei, copiii pot ridica obiecte cu o greutate de până la 5 kg și le pot pune în coșul de gunoi. Lungimea pensetei este reglabilă, astfel încât poate fi folosită atât de copiii mai mari, cât și de cei mai mici.

Setul include, de asemenea, o mănușă de lucru pentru a face mai confortabilă strângerea gunoiului. În set găsiți, o broșură ilustrată pentru a le oferi copiilor mai multe informații utile despre colectarea selectivă a deșeurilor și despre protecția mediului. Penseta poate fi separată în două părți, astfel încât depozitarea nu reprezintă o problemă.

Setul este o alegere bună pentru familiile conștiente de mediu și cu mentalitate globală - deoarece educația privind protejarea planetei nu poate începe niciodată suficient de devreme.
Utilizarea pensetei pentru colectarea deșeurilor este recomandată sub supravegherea părinților.

Lungimea maximă a pensetei: 80 cm
Dimensiunea ambalajului: 43 x 13 x 5 cm

Accesorii: 1 culegător de gunoi, 1 pereche de mănuși de lucru, 1 caiet ilustrat

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?