Carrera GO: Paw Patrol - Circuit cu mașinuțe

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Carrera GO! un sistem starter ideal, care poate fi extins excelent cu un număr mare de accesorii. Controlerul de viteză turbo face cursa o adevărată plăcere cu mașinuțele și pistele de 1:43! Fiecare set include un controler "Turbo Speed" pentru curse mai rapide. Asamblare și demontare ușoară datorită sistemului "Easy to assemble". Funcționează cu șine stabile și suporturi reglabile pe înălțime. Fiecare mașină este dotat cu perii de contact dublu. Conține mașinuțe de înaltă calitate, cu detalii originale. O gamă largă de accesorii adaugă culoare curselor interesante și pline de acțiune. Aceasta oferă bucuria adevărată ale curselor pentru copiii peste 6 ani!

Cuvântul spaniol CARRERA înseamnă competiție și îl putem oferi pe acesta. De îndată ce despachetați cutia cu sigla Carrera, spiritul competiției va crește în voi și nu va conta pe care pistă și cu ce mașină veți concura. Mii de fani ai serialului trăiesc acest sentiment încă din 1963, când Carrera a construit prima sa pistă de curse. În ultimii cincizeci de ani, Carrera a atins un vârf absolut în producția de piste de curse, mașinuțe și accesorii. Astăzi, oferă produse de cea mai înaltă calitate, nu numai pentru copii, ci și pentru adulți, pentru care pistele de curse au devenit un hobby pe tot parcursul vieții.

Lungimea pistei: 4,3 m
Dimensiune asamblată: 147 x 120 cm

Accesorii: Setul include: 1 buc mașinuță Paw Patrol Chase, 1 buc mașinuță Paw Patrol Marshall, 2 buc controler de viteză, 1 buc alimentator, linii drepte, curbe, suporturi, balustrade, perii de contact de rezervă, șine de ghidare de rezervă, elemente de cale Jucăria funcţionează cu baterii (4buc baterii D ). Bateriile nu sunt incluse în ambalaj.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?