Carrera: Video Next dronă cu cameră

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Quadrocopterul Carrera poate fi controlat cu o telecomandă la 2,4 GHz, și este echipat cu o cameră digitală. În telecomandă puteți introduce un telefon sau o tabletă. Drona poate transmite în direct videoclipuri și fotografii pe dispozitivele IOS și Android. Camera de pe dronă este rotativă și drona se poate roti 360 de grade în aer. Drona zboară înapoi în mod automat, iar controlul este ajutat de asistent de altitudine de zbor automat. Drona poate fi folosită în modul headless și la nivel începător sau la nivel avansat, orientarea pe timpul serii este susținută de iluminatul cu LED-uri. Înregistrarea video este salvat în format AVI, la o rezoluție 640 x 480, iar fotografia este salvată în format JPG la o rezoluție de 1280 x 720. Timp de zbor: 7 minute, timp de încărcare: 90 de minute. Pachetul conține cablul USB pentru încărcare. Pachetul include 1 buc. card de memorie de 1 GB și două motoare de rezervă. Drona funcționează cu un acumulator de 3.7V 1000 mAh. Telecomanda necesită 2 baterii de tip AAA, care sunt incluse în pachet. Dimensiunile dronei: 35 x 35 cm, greutate: 77 g. Dimensiuni de ambalare: 38 x 56 x 11 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?