Cars: Turnul de curse Rust-Eze

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ești pregătit pentru cea mai interesantă cursă din viața ta? Această pistă a venit direct din lumea Disney-Pixar! Ca și în locația infamă a desenului animat Cars, există o mulțime de spații de antrenament pentru a antrena vehiculele preferate - și apoi puteți testa abilitățile pe pista de curse începând din partea de sus a turnului. Pachetul include o mașinuță Lightning McQueen realizat la scara de 1:55, cu care puteți începe imediat exersarea în simulator sau poți urca în liftul cu două locuri care vă ridică direct la linia de pornire. Odată ce au sosit și ceilalți, cursa poată să înceapă. Poarta de pornire asigură pornirea mașinuțelor de ambele părți în același timp. Steagul indică dacă ai câștigat, după care puteți sărbători printre campioni. Turnul de curse poate fi, de asemenea, conectat la pista de antrenament pentru a inventa și reda și mai multe și mai colorate povești Cars. Ești pregătit pentru aventură? Setul include o mașinuță, celelalte vehicule și seturi sunt disponibile separat. Culorile și decorațiunile pot varia.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?