Ce, ce este Mini: Vino cu noi la grădina zoologică! - carte pentru copii în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ce fel de animale vizitează Maya la grădina zoologică? Pasărea flamingo de ce este roz? Ce mănâncă un leu de mare, un tigru și un șarpe? Oare de ce elefantul se stropește cu nisip?
În zilele frumoase însorite, unul dintre cele mai bune programe o vizită la grădina zoologică, cu toți membri familiei. Dacă vremea nu este potrivită, sau grădina zoologică nu este deschisă, paginile cărții va oferi copiilor mici o imagine completă despre cum trăiesc animalele, ce mănâncă și vor afla cine le îngrijește pe ele. Paginile cărții aduc la viață experiențele unui grup la grădina zoologică. Terenul de joacă al grădinii zoologice merită, de asemenea, o vizită: este dotat cu lucruri miraculos de bune!
Pe lângă conținutul educațional, întrebările quiz, jocuri de labirint și alte sarcini distractive așteaptă pe cei mici.
Recomandat de la vârsta de 2 ani.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?