Cini-cini muzsika - carte de poezii pentru preșcolari în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Copii sunt deosebit de receptivi la poezii. Cântecele de leagăn reprezint prima întâlnire cu poezia, iar această experiență îi însoțesc mult timp. Depinde de noi adulții cu ce creștem cunoștințele, ce efecte avem asupra lumii lor interioare sensibile, receptive. În antologia noastră putem citi poeziile care stau la baza educației în grădinițe și îi conduc pe cei mici la poezia modernă. În aceste aproape patru sute de poezii, părinții și educatoarele găsesc cele mai frumoase piese cunoscute din poezia clasică maghiară. Subiectele au fost modelate de selecționerul volumului, Éva T. Aszódi, astfel încât acestea oferă în același timp oportunități pentru conversații la grădiniță, selecția de poezii care vor fi recitate în vacanțe și lecturi familiale intime. Autor: Éva T. Aszódi. Cartea cu coperta cartonată are 214 pagini. Dimensiuni: 240 mm x 17 mm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?