Copenhagen - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Nyhavn (Portul Nou) este renumit pentru casele sale colorate de lângă apă. Jucătorii sunt responsabili de construirea fațadelor noilor case, iar scopul lor este să fie primii care să înscrie 12 puncte sau să înscrie cele mai multe puncte atunci când apare cartea de sfârșit de joc. Jucătorii colectează cărți de diferite culori, care sunt apoi schimbate cu plăci de fațadă de aceeași culoare și forme diferite. Plăcile de fațadă prezintă ferestre și pereți de diferite culori. Jucătorii folosesc plăci de fațadă pentru a construi treptat fațadele caselor lor. Când se termină un nivel (rând) sau o scară (coloană), jucătorul primește punctul pe care îl merită. Când un jucător integrează pe deplin un nivel (rând) în casa lui cu o stemă lângă el, sau acoperă o stemă în interiorul casei sale cu o țiglă de fațadă, poate lua o țiglă de fațadă specială sau poate selecta una dintre țiglele de calificare . Acestea vă fac mai ușor și mai tactic atingerea obiectivului.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?