Crayola: Colour POP! Covoraş de desen

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cu covoraşul de desen Crayola Colour POP copii pot apuca oriunde de desenat. În grădină, în sufragerie, în bucătărie... Nu este nevoie de masă, covorul poate fi întins pe podea sau iarbă. Mai mult, nu este nevoie de hârtie, copii pot desena pe covor după bunul plac, iar apoi pot șterge munca cu o mișcare ușoară și pot apuca de o altă creație.
Covorul poate fi rulat ușor si rapid, astfel cei mici pot lua cu ei oriunde merg, chiar și la bunica sau la mătușă. Pachetul nu include instrumentul de șters.





Ușor de șters.
Cu 4 markere Colour POP viu colorate.
Ușor de depozitat atunci când este rulat.
Calitate Crayola.

Produsul include 4 markere Colour POP! Suprafața de desen a covorului este de 60 X 90 cm. Recomandăm de la vârsta de 3 ani.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Desen, pictură şi colorat din categoria

Produse populare Crayola din marca