Cry Babies: Lacrimi magice - Story House surpriză

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

În setul Cry Babies: Lacrimi magice Story House, fetițele pot colecta personaje emblematice din basme, cum ar fi Scufița Roșie, Alice sau unul dintre cei trei purceluși. La fel ca toți Cry Babies, figurinele din set încep să lăcrimează și să plângă atunci când le este scoasă suzeta din gură. Dar nu trebuie să vă faceți griji: imediat ce primesc înapoi, plânsul se va opri.

Fiecare figurină din serie poartă o ținută care se potrivește cu propriul basm și, în plus, în casa care funcționează ca loc de depozitare, fetițele pot găsi un animăluț care se potrivește personajului (de exemplu, lup, iepuraș, șoarece), biberon, carte personalizată, coală de autocolante și alte accesorii. Cei mici vor afla ce figurină este ascunsă în cutie, după ce deschid casa cu cheia în formă de inimă.

Ce figurină este ascunsă în pachet este o surpriză!

Dimensiuni de ambalare: 18 x 10 x 15 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?