DaGeDar Pistă de curse de mare viteză Salt în buclă

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Bine ai venit în cea de-a 33-a dimensiune! Iată luptătorii DaGeDar, care au fost presaţi în bile mici de forța DaGeDar. Concurează cu ele pe piste și colectează pe toate cele 120 de luptători DaGeDar! Fiecare bilă are personalitate distinctă și se comportă diferit pe teren. Comparați abilitățile războinicilor DaGeDar pe pista de curse cu mare viteză Salt în buclă! Bilele parcurg pista pe o singură bandă și ajung la destinație după un salt uimitor în buclă. Setul nu include războinic DaGeDar, doar piesele pistei sunt incluse în cutie.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Jocuri de acţiune din categoria