Detectiv: Primul act - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Jocul de societate Detectiv: Primul act t conține 3 cazuri diferite, fiecare joc dintre acestea durează aproximativ 90 de minute. Crimele aștept detectivii cu stiluri și cazuri diferite.

1. Sânge, cerneală și lacrimi îi așteaptă pe detectivi. Detectivii pot vizita un castel antic din Marea Britanie, unde descoperă un secret de familie uitat. Moartea misterioasă a vechiului patron al familiei i-a adus pe toți laolaltă.

2. Alibi perfect - cel puțin așa pare. Anchetatorii se află în mijlocul unui conflict cu mafia italiană. Trebuie deslușit complotul, și trebuie găsit și ucigașul lui Robert Parkson. Tensiunile din sector sunt în creștere și nimeni nu poate avea încredere. Puteți diferi vinovații de la nevinovați?

3. Natura este adesea imprevizibilă. Sunteți în campusul universitar din Statele Unite. Calvin Higgs, profesor de biologie la Universitatea din Virginia, este găsit mort. Moartea îngrozitoare este accident, sau se află cineva în spatele ei? Oare ce s-a întâmplat.

Colaborați și deslușiși cazurile. Căutați probe și găsiți vinovații.

Accesorii: 3 pachete de cărți separate de cazuri (72 de cărți fiecare, dimensiune carte: 120 mm x 70 mm), 7 marcatori de capacitate, 1 marcator de timp din lemn, 1 marcator detectiv din lemn, 1 pagină introductivă, 4 marcatori speciale, 1 tablă de joc, 5 marcatori de caractere, 24 portrete, 1 regulament.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?