Doda Yoga: Yoga pentru părinți și copii - cărți în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Datorită acestui joc, puteți bucura împreună de efectele minunate ale exercițiilor yoga în timp ce vă distrați minunat. Cardurile de yoga combină yoga profesională cu umorul, în așa fel ca adulții și copiii să se bucure de ea de la vârsta de 6 ani. Pe cărți veți găsi pozițiile de yoga ilustrate și descrierile exacte necesare implementării. Distracție reală în familie cu exerciții fizice!

Fructul muncii profesionale a instructorului de yoga Ianaeng Dana Asher este acest joc, care combină yoga profesională cu simplitate și umor. Pe parcursul dezvoltării a pus un mare accent pe claritate, astfel încât au fost ilustrate nu doar ipostazele, ci și etapele individuale de implementare. O mișcare comună pentru întreaga familie! Cu ajutorul cardurilor de yoga, copii și adulții pot cunoaște împreună această formă specială de mișcare. Urmând instrucțiunile de pe cărțile consecutive, se pot efectua o serie întreagă de exerciții și, pe lângă descriere, ilustrațiile frumoase vă vor ajuta să efectuați corect pozițiile.

De ce să începi să practici yoga de la o vârstă fragedă?
Copii sunt conectează în mod natural la yoga, deoarece le arată o cale prin care își pot cunoaște corpul într-un mediu iubitor, necompetitiv.
Cu yoga, ei își pot descoperi atât abilitățile fizice, cât și abilitățile mentale. Întărește mușchii, îmbunătățește postura și dezvoltă voința. Dezvoltă abilități de focusare și concentrare - atât spre interior, cât și către mediu. Crește flexibilitatea și relaxarea corpului și a minții. Creează pace și seninătate în lumea grăbită

Durata medie de joc: 30-60 minute

Accesorii: 40 de cărți bogat ilustrate cu descrieri precise ale sarcinilor.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?