Engino Stem: Set de construcţie - cercetare marină

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cu cuburile de construcţii revoluționare Engino Stem cercetare marină, copii pot crea ușor diferite forme simple sau construcţii şi forme complexe. Elemente pot fi potrivite unul de altul după plac. Tijele și conectorii multifuncționali au caracteristici geometrice unice, cu care copii pot construi până la 6 laturi deodată! Acest design brevetat transformă toate barele într-un conector, astfel pot fi construite modele simple și complexe rapid, cu un număr mic de piese. Datorită sistemului Engino, seturile ofer mai multă creativitate și posibilități de combinare decât la alte jocuri de construcție, toate acestea cu mai puține piese de construcţii! Pe lângă joc și creaţie, copii pot dezvolta abilitățile matematice, științifice, tehnologice și de inginerie! Cu ajutorul ghidurilor din cutie şi disponibile online, din conţinutul setului copii pot construi 5 tipuri diferite de construcții pe tematica cercetarea marină. Dimensiuni de ambalare: 27 x 37 x 6 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?