Feber: Twinkle Car mașină electrică cu telecomandă - roșu

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Mașină electrică pentru copii, care poate fi controlată și de părinți cu ajutorul telecomenzii.

Feber: Twinkle Car mașină electrică cu telecomandă este o alegere excelentă pentru băieții care doresc să preia controlul de vârsta fragedă și să încerce cum este șofatul .
Cei mici pot conduce singuri, dar cu ajutorul telecomenzii, părinții pot prelua cu ușurință controlul asupra pe porțiunile mai periculoase ale drumului.

Vehiculul este foarte ușor de controlat: dacă copilul apasă pedala de accelerație, mașina se va mișca, dacă ridică piciorul de pe pedală, acesta se va mai opri folosind frâna de motor. Cu un comutator, mașina poate fi comutată în marșarier, astfel micuțul poate chiar exersa mersul înapoi. Mașina are chiar și faruri funcționale pentru a oferi o experiență mai realistă - și pentru a șofa și după apusul soarelui.

Recomandat atât pentru interior, cât și pentru exterior.
Acumulatorul de 12 V și încărcătorul sunt incluse în pachet.
Timp de încărcare: aprox. 8-10 ore
Timp de funcționare: aprox. 45 min
Raza de acțiune a telecomenzii: aprox. 10 metri
Frecvența telecomenzii: 27 MHz
Capacitate maximă: 25 kg
Viteza maxima: 3,2 km/h
Greutate: 9,5 kg
Dimensiunile produsului: 45 x 56 x 94 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?