Fesh! - Set de machiaj cu model pisică

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Vine un moment în viața fiecărei fetițe când primește prima trusă de machiaj. Fesh! Setul de machiaj cu model pisică conține produsele de bază cu care fetele își pot încerca abilităţile în domeniul îngrijirii frumuseții și al machiajului, dar chiar și cei cu experienţă în make-up pot extinde setul de machiaj cu acesta. Cu paleta de 9 farduri de pleoape incluse în pachet, viitorii maiştri de make-up pot crea un machiaj intens, dar cu aspect natural, iar cu rimelul negru își pot evidenția și mai mult ochii. Datorită dimensiunilor lor, produsele de machiaj se potrivesc cu ușurință chiar și în genți mai mici, astfel fetele își pot aranja machiajul oricând este necesar.

Achiziționarea setului este o decizie bună pentru cei cărora le pasă ca produsele de înfrumusețare să nu dăuneze lumii animalelor, deoarece achiziționarea fiecărui set înseamnă susținerea unui program de protecție a animalelor. Informații suplimentare despre program pot fi obținute prin scanarea codului QR de pe cutia produsului.

Dimensiuni de ambalare: 15 x 17 x 3 cm

Accesorii: 1 paletă de fard de pleoape, 1 rimel

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Machiaj pentru copii din categoria