Fisher-Price: Cub Leul surpriză - jucărie pentru bebeluşi

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cubul Leu surpriză de la Fisher-Price va captiva atenţia celor mici, cu acesta pot petrece multe clipe distractive. Dacă copilaşul roteşte cilindrul, atunci poate bucura de melodii drăguţe şi efecte de sunet, iar ca surpriză va sări din cub leul a cărui coamă se învârte! Texturi interesante aştept să fiu descoperite de bebeluş, cu ajutorul acestora poate dezvolta abilităţile în mod distractiv. Cu Fisher-Price: Cub Leul surpriză copilaşul poate dezvolta abilităţile motorii fine, gândirea logică, înţelegerea cauză şi efect, şi multe altele. Recomandăm de la vârsta de 6 luni sub control parental. Jocul funcţionează cu 2 buc. baterii zink-carbon de tip AA, care sunt incluse în ambalaj. Dimensiuni: 14 x 12 x 20 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?