Fisher-Price: Newborn Panda covoraș de joacă

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Acest covoraș-panda oferă un confort excelent pentru bebeluș. Covorașul de joacă Fisher-Price Newborn Panda poate fi partenerul distractiv, acasă sau în timpul călătoriilor. Suportul încorporat a covorașului de pluș ajută la menținerea bebelușului, când joacă culcat pe burtică. Jucăriile interesante încurajează copilașul la joacă și explorare. Zornăitorul, dentiția în forma de frunză, sticla de apă trosnitoare pot fi detașare și date în mâinile bebelușului, iar coada ursulețului panda scoate un sunet vesel când este apucat sau mișcat. Covorașul de joacă este ușor de pliat și ușor de transportat cu ajutorul mânerului său confortabil, astfel joaca poate fi continuat oriunde.
Jocul pentru dezvoltarea abilităților afectează atât percepția, cât și coordonarea mișcării.
Percepție: Materialele moi, interesante ale covorașului-panda, sunetele zornăitoare și zăngănitoare, și dentiția dezvoltă percepția tactilă și auditivă a celui mic.
Coordonarea mișcării: atunci când bebelușul se împinge în sus în timp ce se joacă, întărește gâtul și mușchii scheletici.

Caracteristicile produsului:
- Covoraș de joacă cu design panda cu suport încorporat pentru burtică.
- 4 jucării care vor captiva atenția bebelușului: sticla de apă trosnitoare, dentiție în formă frunze fără BPA, zornăitor cu semn de pace și coadă cu sunete.
- Este ușor de depozitat când este pliat, și ușor transportat cu un mânerul moale.
- Poate fi spălat în mașină de spălat rufe (fără jucăriile detașabile).
- Recomandat de la vârsta de nou-născut.

Dimensiunile covorașului: 74 x 45 cm. Dimensiunile cutiei de ambalare: 41 x 40 x 10 cm.

Accesorii: 1 buc. covoraș de joacă

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?