Fur Ball Friends: Ombre animăluț surpriză

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Animăluțul surpriză Fur Ball vine acum la fetițe cu o blană specială ombre. Blănoșii mici ajung la noile case într-o stare dezordonată, ciufulită. Fetele le pot îmbăia și apoi șterge ușor părul și să le usucă cu un uscător de păr. Când l-au uscat și l-au pieptănat animăluțul, pot afla că au devenit noul proprietar al unui câine, pisoi sau, eventual, al unui ponei. Cutia are, de asemenea, o zgardă cu o etichetă pentru nume, astfel pot denumi pe micul său prieten, ba chiar vine cu un certificat de adopție, pieptene și decorațiune pentru blană. Blana animăluțelor Fur Ball vor fi cele mai frumoase atunci când sunt pieptănate cu o perie rotundă cu țepi gros! Dimensiunea figurinei: cca. 20 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?