GaGaGu: Batic cu figurină - Pinguin și raton

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Baticul cu figurină de la GaGaGu stimulează mai multe simțuri ale bebelușului. Culorile și modelele sale contrastante încântă ochii bebelușului. Suprafața baticului este realizată din diferite materiale, ceea ce le oferă celor mici o experiență tactila variata. Interiorul este umplut cu material foșnitor, care stimulează percepția auditivă a lucrurilor mici.

Cele două părți ale jucăriei au modele diferite (pinguin și raton). Panglicile și buclele de pluș de pe margini facilitează prinderea jucăriei, dezvoltând astfel abilitățile motorii fine ale bebelușului.

Jucăria este foarte ușoară și confortabilă pentru mâinile micuțe, ușor de depozitat, ceea ce o face un partener ideal de călătorie în timpul plimbărilor și excursiilor.
Produsul poate fi combinat cu alte produse GaGaGu, care sunt disponibile și în magazinul nostru online.

Dimensiuni: 17 x 17 cm

GaGaGu este un brand creat cu gândul la bebeluși, o colecție de jucării multisenzoriale care susțin dezvoltarea în primele luni de viață oferind doar stimulii necesari. Îi permite copilului să intre în lumea diferitelor texturi, culori, sunete și provocări motrice. Schema de culori alb-negru și modelele de caracter stimulează simțul văzului celor mici, iar accentele puternice de culoare sunt un element atractiv pentru copii mai mari, astfel jucăria „crește” odată cu copilul.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?