GaGaGu: Cub senzorial - mediu, 10 cm

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cubul GaGaGu pentru dezvoltarea abilităților senzoriale stimulează mai multe simțuri ale bebelușului. Fiecare latură a cubului este realizată din materiale diferite (de exemplu, materiale de pluș, care emit sunet de tip foșnet) și este prevăzută cu diferite culori și modele contrastante, care ofer experiență vizuală și tactilă variată pentru cei mici.

Două laturi ale cubului conțin elemente în relief (urechile unui vițel și coada unei tigru). Pe o latură, într-un buzunar cei mici pot găsi o minge legată de o sfoară, pe alta, iar pe cealaltă bebelușii își pot cunoaște propriul chip cu ajutorul unei oglinzi, iar pe o altă latură pot găsi panglici. Toate acestea contribuie la dezvoltarea abilităților motorii fine ale copiilor.

Jocul foarte ușor este conceput pentru mâini mici. Este ușor de depozitat, tovarăș de joacă ideal în timpul plimbărilor și excursiilor. Nu conține elemente din plastic și poate fi atașat de pătuț sau cărucior cu ajutorul panglicilor.

Dimensiunile cubului: 10 x 10 x 10 cm

GaGaGu este un brand creat cu gândul la bebeluși, o colecție de jucării multisenzoriale care susțin dezvoltarea în primele luni de viață oferind doar stimulii necesari. Îi permite copilului să intre în lumea diferitelor texturi, culori, sunete și provocări motrice. Schema de culori alb-negru și modelele de caracter stimulează simțul văzului celor mici, iar accentele puternice de culoare sunt un element atractiv pentru copii mai mari, astfel jucăria „crește” odată cu copilul.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?