GaGaGu: Zornăitoare pentru încheietura mâinii, 2 buc - Maimuță și panda

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Z Zornăitoare pentru încheietura mâinii lui GaGaGu stimulează mai multe simțuri ale celor mici. Încântă ochii bebelușului cu culorile și modelele sale contrastante. Cu sunetul său moale și plăcut, dezvoltă și auzul bebelușilor. Elementele de pluș (maimuță și panda) încurajează copii să apuce și să le țină în brațe, dezvoltând astfel abilitățile motorii fine și coordonarea mișcărilor.

Zornăitorul poate fi atașată de încheietura mâinii (cu un velcro special, ușor de închis, fără fire ascuțite), dar poate fi folosită și ca un zornăitor obișnuit, deoarece cureaua este din material moale și nu împiedică copilașul să se simtă confortabil. apucând întreaga jucărie.
Jucăria este foarte ușoară și confortabilă pentru mâinile micuțe, ușor de depozitat, ceea ce o face un partener ideal de călătorie în timpul plimbărilor și excursiilor.
Produsul poate fi combinat cu alte produse GaGaGu, care sunt disponibile și în magazinul nostru online.

Dimensiunile zornăitorului: 15 x 7 cm

GaGaGu este un brand creat cu gândul la bebeluși, o colecție de jucării multisenzoriale care susțin dezvoltarea în primele luni de viață oferind doar stimulii necesari. Îi permite copilului să intre în lumea diferitelor texturi, culori, sunete și provocări motrice. Schema de culori alb-negru și modelele de caracter stimulează simțul văzului celor mici, iar accentele puternice de culoare sunt un element atractiv pentru copii mai mari, astfel jucăria „crește” odată cu copilul.

Accesorii: 1 zornăitoare maimuță, 1 zornăitoare panda

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?