Gel-a-Peel Studio de bijuterii strălucitoare

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cu studioul de bijuterii strălucitoare Gel-a-Peel poţi crea cele mai superbe bijuterii unice! Cu setul Gel-a-Peel tu vei planifica şi crea fiecare bucată de mărgele, după care poţi alcătui bijuteriile în sine, fie vorba de colier, brăţară, inel sau cercei. Alege o culoare şi capăt pe care trebuie să pui pe tub. Ia un beţişor pe care trebuie să aşezi în studio, în locul special pentru creaţie, dotat cu roată, apoi începe să roteşti beţişorul şi să aplici gelul în jurul acestuia, creând astfel mărgelele. Pe un beţişor ai loc pentru 5-6 mărgele create de tine. După ce ai realizat mărgelele, pune beţişorul cu acestea în locul de depozitare, unde vor putea usca. Vei avea nevoie de puţină răbdare, mărgelele create vor usca de pe o zi pe alta, după care le poţi scoate de pe beţişoare, şi le poţi înşira pe firul nylon, şi poţi purta bijuteria unică şi superbă. Setul include studioul de mărgele Gel-a-Peel, 26 modele de design, 3 tuburi gel strălucitor, 4 buc. capete pentru tuburi, baze pentru cercei, fir nylon în două culori diferite (3 metri). Alte geluri pentru creaţie sunt disponibile separat. Dimensiuni de ambalare: 26 modele de design

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?