Gelli Baff gel de baie care schimbă culoarea 300 g - diferite

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Transformă apa de baie într-o substanţă moale şi gelatinoasă colorată, care schimbă culoarea! Cu ce este diferit de Gelli Baff obişnuit? Până acum puteai bucura de gel doar în culorile albastru, verde, roşu şi roz, dar acum poţi experimenta în versiunea care schimbă culoarea! A apărut gelul de baie Gelli Baff care din albastru se schimbă în mov, şi gelul care din galben se transformă în verde. Vrei să încerci cum este să faci baie într-o cantitate mare de substanţă gelatinoasă? Praful Gelli Baff este un unic pentru baie, cu care poţi transforma apa în gel moale! Iar după baie adaugă celălalt pudră din pachet, şi gelul se transformă în apă colorată, care poate fi lăsată în siguranță și ușor în scurgere. Noul Gelli Baff este disponibil cu o ofertă reînnoită, în culori interesante și cu diferite parfumuri. Preţul afişat se referă la 1 singur produs, care este expediat în versiune aleatorie.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?