Hansel şi Gretel - Poveste Mâncăcios - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cu jocul de societate Hansel şi Gretel - Poveste Mâncăcios poţi experimenta acum pe pielea ta, aventura personajelor populare, adică a lui Hansel şi a lui Gretel. Aşa se pare că cei doi nu au învăţat din greşelile comise anterior, că acum se întorc din nou la căsuţa vrăjitoarei, care este clădit din turtă dulce, şi vor să ia câteva dulciuri.
Scopul jocului este să fi primul care adună cele mai delicioase bomboane de pe căsuţă, ghidând pe Hansel sau pe Gretel - în aşa fel, să ai câte unul din fiecare culoare. Dar fi precaut! Vrăjitoarea se ascunde tot timpul în căsuţă, şi dacă alegi bomboană nepotrivită, atunci vei trezi din somn, şi în runda respectivă nu vei obţine deliciu.
Jocul de societate Hansel şi Gretel - Poveste Mâncăcios are tablă de joc conceput special, pe care poţi înainta în jurul căsuţei interactivă a vrăjitoarei, cu aruncarea zarurilor, şi depinde doar de noroc, să poţi lua bomboana potrivită de pe acesta. Dacă ai nimerit greşit, atunci merită să memorezi locul, ca data viitoare să nu trezeşti vrăjitoarea, şi să poţi câştiga joaca.
Acest joc de societate oferă clipe distractive pentru întreaga familie, cei mici pot cunoaşte povestea Hansel şi Gretel într-un mod special, în timp ce vor dezvolta memoria şi abilităţile motorii fine, şi nu în ultimul rând abilităţile de rezolvare a problemelor.
Dimensiuni de ambalare: 27 x 12 x 27 cm.

Accesorii: 1 buc. căsuţă, 24 buc. bomboane, 1 buc. tablă de joc, 4 buc. pioni Hansel şi Gretel, 1 buc. zar, 1 buc. reguli de joc în lb. maghiară

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?