Harry Potter: Hedwig fermecător, figurină de pluș interactivă

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Adu la viață scenele preferate din Harry Potter cu ajutorul figurinei interactiv Hedwig fermecător!



Plușul Hedwig din material foarte moale, care se poate exprima cu peste 15 sunete realiste și mișcări, va aduce la viață bufnița iconică a lui Harry Potter. Îndepărtează pe Hedwig de pe suport și descoperă toate caracteristicile sale magice. Animalul simte felul în care este mângâiat cu ajutorul senzorilor. Ca să emită un bip plină cu iubire și să facă mișcări cu capul, mângâie corp său micuț din față în spate. Nu-i place când penele sale sunt îndoite înapoi și semnalează imediat dacă este mângâiat dintr-o direcție care nu-i place! Pune degetele în ciocul lui Hedwig și va roade jucăuș dacă este fericit!




Hedwig fermecător recunoaște accentul și contează cu ce accent vorbești! Dacă vorbești încet și tandru, el va răspunde și va semnala că te ascultă. Dacă vorbești prea tare, bufnița de zăpadă va reacționa cu unele efecte sonore puternice!




Așază-l pe Hedwig înapoi pe suport și scrie un mesaj special unui prieten. Pune scrisoarea în plicul Hogwarts și ajutați-l pe Hedwig să livreze expedierea! Bufnița va ține plicul în cioc și va înmâna fericit persoanei potrivită care cunoaște codul secret - mângâie capul de trei ori și Hedwig eliberează plicul! Ai grijă de Hedwig și aranjează penele cu pieptenele inclus să rămână fericit. Apoi trimite un mesaj nou și joacă din nou și din nou!






Hedwig, bufnița interactivă de pluș, poate fi cadoul perfect pentru fanii Harry Potter!


Bufnița magică cu o mulțime de funcții interesante are o înălțime de 30 de centimetri, și inspiră imaginația copiilor și a adulților, deopotrivă, cu o interpretare incitantă și distractivă Bucură de propriul Hedwig fermecător, și experimentează magia filmelor Harry Potter în propria lume pline de vrăji și magie!






Accesorii: 1 Hedvig fermecător, figurină de pluș interactiv, 1 suport, 1 plic Hogwarts, 1 pieptene, 1 instrucțiuni de utilizare. Jucăria funcţionează cu baterii (3x AA). Bateriile sunt incluse în ambalaj.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?