Harry Potter: Patronus Friendship - Mini-figurinele Harry, Ginny și 2 patronus

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Expecto Patronum! Te aștept aventuri Wizarding World cu seturile Patronus Friendship Harry Potter și Luna Lovegood. Acest set Harry Potter include figurinele de colecție Harry și Ginny de câte 8 cm, precum și figurinele patronus cerb și cal pentru o joacă realistă! Membrele lui Harry și Ginny sunt mobile, personajele sunt realizate extrem de detaliate, aducând la viață astfel personajele. Figurinele în uniforme Hogwarts și baghete magice, pot fi setate în așa fel să pară că interpretează farmecul patronusului. Ptaronusul translucid de cerb și cal sunt perfecte pentru a juca povestirile. Joacă convocarea gardienilor magici ai lui Harry și Ginny și folosește figurinele pentru recrea scenele preferate! Setul Harry Potter Patronus Friendship este instrumentul perfect pentru dezlănțuirea imaginației și pentru jocuri de rol interesante. Explorează coridoarele Castelului Magical Minis Hogwarts (vândut separat) cu Harry și Ginny și adună toate păpușile și seturile de joacă (toate vândute separat) pentru a construi propria lume vrăjitorească! Scanează codul QR de pe cutie pentru a vedea afișul colecționarului și extinde colecția Magic Minis. Piesele de colecție Magic Minis Harry Potter și seturile Patronus Friendship sunt cadouri minunate pentru copii peste 5 ani. Inventează și creează propriile povești magice cu setul de joacă Wizarding World Magical Minis Harry Potter și Ginny Weasley.

Dimensiuni de ambalare: 18 x 5 x 18

Accesorii: 1 figurină Harry 1 figurină Ginny 1 patronus cerb 1 patronus cal

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?